Opties voor dakkapellen

HomeOpties voor dakkapellen

Verschillende opties bij dakkapellen

Een prefab dakkapel is een investering met waarde. Deze luxe dakkapel is uitmuntend van opbouw, gebruikte materialen, uitstraling en isolatiewaarde van ca. 6,0 m².K/W. Deze dakkapel is uniek door zijn naadloze polyester buitenzijde en naadloos polyester dak, de manier van opbouw waardoor er wezenlijk meer ruimte en licht overblijft en door de doorlopende isolatie zonder koudebruggen.

De dakkapel kan op iedere gewenste maat geproduceerd worden, waarbij u zelf uw eigen sfeer, kleur en stijl bepaalt met alle denkbare en praktische opties.

Types dakkapellen

Sfeervolle schroten

Het type Sfeervolle schroten is een uniek concept. De dakkapel heeft een naadloos composietmateriaal en is niet meer van het natuurgetrouwe materiaal hout te onderscheiden. Door deze naadloze oplossing ontstaan er geen kieren en vochtophopingen in uw dakkapel, wat dus ook weer een langere levensduur oplevert.

Modern glad

De Perfect line dakkapel type Modern glad heeft aan de buitenzijde gladde wanden waardoor de dakkapel een strakke en enigszins moderne uitstraling krijgt. De uv-bestendige toplaag kan in diverse ralkleuren geleverd worden.

Natuurlijke structuur

Dit type dakkapel heeft een licht gestructureerde buitenzijde wat de dakkapel een natuurlijke uitstraling geeft. De uv-bestendige toplaag kan in diverse ralkleuren geproduceerd worden geheel volgens uw wensen.