Waarom Comforthouse?

HomeWaarom Comforthouse?

Waarom kiezen voor een dakkapel van Comforthouse?

Milieuvriendelijke dakkapellen

Ontzie het milieu en uw energierekening. Een belangrijk onderdeel van een onze dakkapellen is de hoge isolatiewaarden in combinatie met HR++ glas. Daardoor is uw dakkapel goed geïsoleerd en het comfort gewaarborgd. Dit komt weer ten goede aan het milieu en is tevens goed voor een lagere energierekening.

Zie hieronder ook het verschil in warmteverlies tussen onze dakkapel en een traditioneel getimmerde dakkapel. Bij deze laatste komen veel rode plekken naar voren. De reden hiervoor is dat deze dakkapel niet naadloos is en omdat er geen doorlopende isolatie is.

[envira-gallery id="1771"]

Prefab dakkapel

Vertrouw op sterke materialen en slimme constructie. Onze prefab dakkapellen worden opgebouwd met een sandwichconstructie, waarvan de buitenzijde is voorzien van naadloze polyester lagen met een uv bestendige toplaag in elke gewenste kleur. Door deze uniek ontwikkelde constructie is de dakkapel beresterk.

Kunststof dakkapel

Een polyester kunststof dakkapel is zeer sterk en licht van gewicht. Polyester is een kunststof met zeer hoogwaardige materialen waardoor het een kwaliteitsproduct is. Onze dakkapel is sterk, heeft uitstraling en gaat een levenlang mee.

Daarnaast is de onze dakkapel goed geïsoleerd met een RC waarde van 6,0 m2.K/W dat ver boven het bouwbesluit ligt. Dit bespaart dus energiekosten en is goed voor het milieu!

Correcte plaatsing door ervaren medewerkers

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw dakkapel in één dag monteren zonder dat u er noemenswaardige overlast van ondervindt. Geen gedoe met afdichten van daken of dergelijke. En dat is toch wel prettig tegenover DAGENLANG in de rommel te zitten.