Wat is een dakkapel?

Onze prefab dakkapellen zijn met een gegarandeerde topkwaliteit vervaardigd uit 1ste keus grondstoffen: glasvezel versterkt met polyester. Daardoor zijn ze perfect bestand tegen weersinvloeden en belasting. De dakkapellen worden opgebouwd door middel van een sandwich-constructie. Deze constructie maakt de dakkapel beresterk. De constructie is identiek aan de constructie van een boot !


De hele dakkapel wordt in onze ateliers op maat gemaakt en in elkaar gezet. Deze komt dan in één stuk bij u toe.Samenstelling

Kunststof kozijnen en glas

Een belangrijk onderdeel van uw dakkapel is het kozijn met de beglazing. In onze dakkapel zit standaard een kwalitatief hoogwaardig kunststof kozijn.

- Leverbaar in vrijwel alle kleuren en hout imitatiefolies.

- Zeer fraaie uiterlijk geschikt voor zowel klassieke als moderne bouwstijl.


Wij gebruiken Polyplus Super Neutraal HR Premium glas. Een nieuwste generatie hoogrendementsglas, voorzien van een flinterdun metaallaagje (coating), wat zich bevindt aan de spouwzijde van de isolerende beglazing. Gecombineerd met een thermisch gasmengsel kan een Ug-waarde tot 1.1 W/(m²K) bereikt worden. Daardoor kan U genieten van een prima thermisch comfort, waarbij de gekende koudezones nabij ramen verdwijnen.


Dakrand dakkapel

Modellen dakkapel

Een belangrijk onderdeel voor de uitstraling van een dakkapel is de dakrand. Daarom kunt u bij ons kiezen uit diverse modellen met ieder zijn eigen karakter, van modern tot klassiek.

Dakkapel van zink of koper

Uniek binnen het assortiment zijn de dakkapellen met een metaallaag. Deze innovatie is in eigen fabriek ontwikkeld en bestaat uit een composiet van polyester met echte metaaldeeltjes als koper en zink. Een dakkapel van zink of koper oxideert als deze in aanraking komt met de atmosfeer. Deze unieke special is lichter van gewicht en milieuvriendelijker dan de traditionele metaalsoorten. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Opties voor uw dakkapel

Naast de mooie uitstraling is de functionaliteit van de dakkapel zeker zo belangrijk. Daarom hebben wij een breed scala aan opties en mogelijkheden waardoor wij de dakkapel op uw behoefte kunnen afstemmen. De volgende opties zijn mogelijk:


Extra opties dakkapellen
  • Kunststof vensterbank in diverse maten en kleuren
  • Rolluik of screen (hand- of elektrisch bediend)
  • Vliegenhorren en ventilatieroosters
  • Inbouwspots en lichtpunten
  • In (bijna) alle RAL-kleuren verkrijgbaar

Het kan zijn dat uw wensen niet in de lijst voorkomen. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij hier een passende oplossing voor kunnen vinden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.


Isolatie

Onze dakkapellen worden beter geïsoleerd dan de traditioneel gebouwde dakkapel. Door de doorlopende isolatie en de speciaal ontwikkelde sandwichconstructie zijn er geen koudebruggen. Hierdoor ligt de isolatiewaarde ver boven de normen van het bouwbesluit. Onze dakkapellen hebben een isolatiewaarde vanaf RC-waarde 3.5 m2 K/W en dat is energiebesparend.


Garantie

Doordat we geloven in de kwaliteit van ons product, zijn onze producten tot 15 jaar garantie gegarandeerd.Waarom onze dakkapellen plaatsen?

Milieuvriendelijke dakkapellen

Ontzie het milieu en uw energierekening. Een belangrijk onderdeel van een onze dakkapellen is de hoge isolatiewaarden in combinatie met HR++ glas. Daardoor is uw dakkapel goed geïsoleerd en het comfort gewaarborgd. Dit komt weer ten goede aan het milieu en is tevens goed voor een lagere energierekening.


Prefab dakkapel

Vertrouw op sterke materialen en slimme constructie. Onze prefab dakkapellen worden opgebouwd met een sandwichconstructie, waarvan de buitenzijde is voorzien van naadloze polyester lagen met een uv bestendige toplaag in elke gewenste kleur. Door deze uniek ontwikkelde constructie is de dakkapel beresterk.


Kunststof Dakkapel

Een polyester kunststof dakkapel is zeer sterk en licht van gewicht. Polyester is een kunststof met zeer hoogwaardige materialen waardoor het een kwaliteitsproduct is. Onze dakkapel is sterk, heeft uitstraling en gaat een levenlang mee.


Daarnaast is de onze dakkapel goed geïsoleerd met een RC waarde van ca.3,5 m2.K/W dat ver boven het bouwbesluit ligt. Dit bespaart dus energiekosten en is goed voor het milieu!


Dakkapellen plaatsen

Door onze jaren lange ervaring kunnen wij uw dakkapel in één dag monteren zonder dat u er noemenswaardige overlast van ondervindt. En dat is toch wel prettig tegenover DAGENLANG in de rommel te zitten.


Referenties in de kijker